• +40 754 087 399
  • esteticdent2014@gmail.com
  • Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ESTETIC DENT SRL prelucreaza datele furnizate de dumneavoastra prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastra puneti în mod voluntar la dispozitia SC ESTETIC DENT SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta va dati acordul ca SC ESTETIC DENT SRL, în scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei, sa înregistreze aceste date si sa le administreze.

Respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicam prezenta politica de confidentialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre SC ESTETIC DENT SRL, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la SC ESTETIC DENT SRL.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC ESTETIC DENT SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

SC ESTETIC DENT SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC ESTETIC DENT SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
SC ESTETIC DENT SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, SC ESTETIC DENT SRL  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigur?tori.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.gujadent.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

SC ESTETIC DENT SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SC ESTETIC DENT SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele dumneavoastra în scopurile mentionate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastra prin intermediul acestui site, asiguram administrarea acestora în conditii de siguranta si va garantam drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si de Regulamentul 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice (dreptul de acces, de interven?ie, de a nu fi supus(a) unei decizii individuale, de a va adresa justitiei, de a va opune în viitor prelucrarii si de a solicita stergerea lor. 

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricând acest lucru prin email la esteticdent2014@gmail.com sau la numarul de telefon: 0754.087.399

6. Legislatie

Respectam cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completatã de Regulamentul 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice. Prezenta politica de confidentialitate se supune legislatiei române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instantei judecatoresti.

Dr. Guja Iurie

Dr. Guja Iurie


medic stomatolog

+40 741 163128

Dr. Guja Victoria

Dr. Guja Victoria


medic stomatolog

+40 745 462038

Dr. Guja Sergiu

Dr. Guja Sergiu


medic stomatolog

+40 743 941357

03

Experti

in medicina dentara

Oricand ai nevoie de o echipa profesionista de medici dentisti, EsteticDent iti este aproape.

Vezi echipa Estetic Dent

5000

clienti multumiti

15

Ani de Experienta

3

Medici Dentisti

SEO

De ce sa alegeti Cabinetul Dentar Estetic Dent?


Incepand de la invitarea clientilor in receptia noastra confortabila si pana la planificarea sedintelor de tratament, tot ceea ce facem la clinica EsteticDent este orientat in jurul clientului nostru. Mai mult decat atat, pentru ca intelegem cat de greu este sa ajungi la dentist in timpul orelor de munca, putem efectua programarile in timpul diminetii, dupa-amiezii si chiar si in timpul weekendului (pentru cazurile de urgenta).

Echipa noastra de dentisti, formata din Dr. Guja Iurie, Dr. Guja Victoria si Dr. Guja Segiu, considera ca pacientii clinicii EsteticDent reprezinta parte a familiei noastre extinse. Ca urmare, fiecare pacient este tratat cu maxim respect si compasiune, ascultandu-le cu atentie toate problemele legate de sanatatea orala. Suntem reputati nu doar pentru preturi corecte, ci si pentru grija si atentia cu care acordam tratamente dentare aproape lipsite de durere.

Contacteaza-ne acum!

Codul de securitate

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Contacteaza-ne acum

Ce spun clientii nostri?

O familie de dentisti de exceptie, mediu curat si primitor, echipa profesionista! Ii recomand cu incredere!

Am fost la ei pentru a-mi scoate 2 masele alaturate. Datorita solutiilor de care dispun si a atentiei cu care lucreaza, efectiv nu am stiut cand mi-a fost scoasa cea de-a doua masea. Recuperarea a fost de asemenea usoara si fara complicatii.

Sunt profesionisti si prietenosi totodata. Atmosfera este destinta asa incat m-am simtit ca si cum as fi mers la un prieten dentist. Ii recomand!

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!