• +40 754 087 399
  • esteticdent2014@gmail.com
  • Luni - Vineri: 9.00 - 18.00

Protetica dentara

Protetica dentara

Oferim solutii accesibile si complete de protetica dentara. 

Protetica dentara este acea parte a medicinei dentare legata de inlocuirea dintilor lipsa sau, dupa caz a unei intregi arcade. De asemenea, protetica dentara este o latura sensibila din spectrul stomatologiei deoarece, pe langa reabilitarea zambetului dvs, trebuie sa ne asiguram ca pastram intacte toate proprietatile estice si functionale ale fetei si muschiilor acesteia.

In urma consultarii clinice ale pacientului, a examinarii radiologice a acestuia (radiografii, examen CT) dar si a altor metode moderne de investigatie precum fotografii intraorale și faciale, echipa EsteticDent va propune cel mai bun si accesibil plan de tratament pentru dvs!

Dr. Guja Iurie

Dr. Guja Iurie


medic stomatolog

+40 741 163128

Dr. Guja Victoria

Dr. Guja Victoria


medic stomatolog

+40 745 462038

Dr. Guja Sergiu

Dr. Guja Sergiu


medic stomatolog

+40 743 941357

03

Experti

in medicina dentara

Oricand ai nevoie de o echipa profesionista de medici dentisti, EsteticDent iti este aproape.

Vezi echipa Estetic Dent

5000

clienti multumiti

15

Ani de Experienta

3

Medici Dentisti

SEO

De ce sa alegeti Cabinetul Dentar Estetic Dent?


Incepand de la invitarea clientilor in receptia noastra confortabila si pana la planificarea sedintelor de tratament, tot ceea ce facem la clinica EsteticDent este orientat in jurul clientului nostru. Mai mult decat atat, pentru ca intelegem cat de greu este sa ajungi la dentist in timpul orelor de munca, putem efectua programarile in timpul diminetii, dupa-amiezii si chiar si in timpul weekendului (pentru cazurile de urgenta).

Echipa noastra de dentisti, formata din Dr. Guja Iurie, Dr. Guja Victoria si Dr. Guja Segiu, considera ca pacientii clinicii EsteticDent reprezinta parte a familiei noastre extinse. Ca urmare, fiecare pacient este tratat cu maxim respect si compasiune, ascultandu-le cu atentie toate problemele legate de sanatatea orala. Suntem reputati nu doar pentru preturi corecte, ci si pentru grija si atentia cu care acordam tratamente dentare aproape lipsite de durere.

Contacteaza-ne acum!

Codul de securitate

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Contacteaza-ne acum

Ce spun clientii nostri?

Sunt profesionisti si prietenosi totodata. Atmosfera este destinta asa incat m-am simtit ca si cum as fi mers la un prieten dentist. Ii recomand!

Am fost la ei pentru a-mi scoate 2 masele alaturate. Datorita solutiilor de care dispun si a atentiei cu care lucreaza, efectiv nu am stiut cand mi-a fost scoasa cea de-a doua masea. Recuperarea a fost de asemenea usoara si fara complicatii.

O familie de dentisti de exceptie, mediu curat si primitor, echipa profesionista! Ii recomand cu incredere!

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!